Asiakaspalvelu:
Puh. 0207 288 730
info.futursoft@vitecsoftware.com

Tuki:
0600 9 4044 tai
helpdesk.futursoft@vitecsoftware.com

Reaaliaikaiset Trafin ajoneuvotiedot automaattisesti omaan tietokantaan

Lue palvelun esite tästä pdf- muodossa! (.pdf, 636.58 KB) 

Ajoneuvotietopalvelun avulla ohjelman käyttäjä saa mahdollisuuden hakea Trafilta
ajoneuvon laajat tekniset tiedot ilman kiinteitä kustannuksia. Vain tehdyistä kyselyistä
maksetaan käyttömaksu. Tiedot tulevat aina reaaliajassa Trafin tietokannasta, joten tiedot ovat
aina ajan tasalla ilman viiveitä. Tämä on tärkeää esimerkiksi vakuutusyhtiö-, katsastus- ja muissa muuttuvissa tiedoissa.

Palvelusta saadaan lukuisia eri tietoja ajoneuvosta. Teknisten tietojen lisäksi saadaan mm. katsastustiedot, rekisteröintipäivä, rengaskoot ja vakuutusyhtiö. Myös ajoneuvon omistajan ja haltijan tiedot saadaan.

Palvelun käyttö nopeuttaa asiakaspalvelua huomattavasti, kun asiakkaan ollessa tiskillä,tiedot saadaan välittömästi ohjelmaan, ja myös virhemahdollisuudet jäävät pois, koskien esimerkiksi oikeiden varaosien tilaamista ja kustannusarvion antamista. Palvelussa ei ole avaus- eikä kuukausimaksuja. Minimimääränä laskutetaan 10 kyselyä per 3 kk:n laskutusjakso.

Tiedot tallentuvat ohjelman ajoneuvotietokantaan, joten ensimmäisen kyselyn jälkeen tiedot löytyvät jatkossa suoraan omasta tietokannasta. Osa tiedoista tulee poistaa ja myöhemmin tarvittaessa päivittää 14 vrk:n kuluttua Trafin määräysten mukaisesti.

Kaikkien tietojen käyttöä koskee Trafin myöntämä käyttölupa, jonka FuturSoft anoo ja toimittaa automaattisesti palvelun avauksen yhteydessä.

Palvelusta saatavia tiedoja ajoneuvosta ovat mm.
- merkki, malli, vuosimalli, alustanumero, rekisteröintipäivä
- iskutilavuus ym.
- vakuutusyhtiö
- viimeinen katsastuspäivä
- rekisteriotteen järjestysnumero
- rengaskoko
- jarrut, akselimassat ym.

Seuraavalla huoltokerralla tiedot valmiiksi omassa tietokannassa

Erotukseksi eri lähteitä saatavista Trafi-tiedoista, ajoneuvotietopalvelua käytettäessä kaikkiin keskeisiin tietoihin on pysyvä tallennusoikeus omaan tietokantaan. Tiedot tallentuvat haun jälkeen omaan tietokantaan, josta ne ovat sen jälkeen käytettävissä kaikilla yrityksen työasemilla.

Tiedot kaikista rekisteröidyistä ajoneuvoista

Autojen lisäksi tiedot saadaan kaikista Trafin rekisterissä olevista ajoneuvoista. Näin ollen palvelu soveltuu erittäin hyvin myös mm. moottoripyöräliikkeille, raskaan kaluston ja työkoneiden parissa työskenteleville sekä myös pienkoneliikkeille.