Asiakaspalvelu:
Puh. 0207 288 730
info.futursoft@vitecsoftware.com

Tuki:
0600 9 4044 tai
helpdesk.futursoft@vitecsoftware.com

Esittely

FuturSoft Oy on auto- ja teknisen alan tietotekniikkaan erikoistunut suomalainen ohjelmistovalmistaja. Tärkeimpiä asiakasryhmiämme ovat varaosaliikkeet, korjaamot ja koneliikkeet. Ohjelmistomme avulla pystymme luomaan lisäarvoa sekä korjaamoiden, että näiden varaosatoimittajien väliseen liiketoimintaan.

Järjestelmillämme voidaan hallita yrityksen toiminta kassajärjestelmästä materiaalinhallintoon ja taloushallintoon asti. Ohjelmistoja on useita eri versioita eri kokoisille ja tyyppisille yrityksille. Ohjelmiston lisämoduuleilla hallitaan yrityksen koko toimintaprosessi sähköisine yhteyksineen tavarantoimittajiin ja esimerkiksi tekstiviestein asiakkaisiin päin.

Kantavia toimintaperiaatteitamme on, että ohjelmistot ovat helppoja ottaa käyttöön ja hallita. Asiantuntijamme pystyvät puhumaan asiakkaiden kielellä, koska tuntevat asiakkaiden toimintaa. Emme edellytä käyttäjien olevan itse tietotekniikan ammattilaisia.Ohjelmistot toimitetaan käyttöönottopalveluiden kanssa, jolloin vanhat tiedot siirretään edellisestä ohjelmasta ja käyttöönotto tapahtuu kouluttajamme opastamana sujuvasti. Järjestämmekin asennukset ja koulutukset koko maassa joustavan ja liikkuvan organisaatiomme avulla.

FuturSoftin kaikki ohjelmistot perustuvat yhtenäiseen teknologiarunkoon. Käytetty teknologia on luotettavaa ja nykyaikaista, mm. kaikki käytetyt tietokannat ovat SQL- tietokantoja ja ohjelmistot on kehitetty Delphi kehitysvälineillä. Siirtyminen eri versioista toiseen on tehty joustavaksi, joten kerran hankitun ohjelmiston laajentaminen onnistuu helposti.

Tukipalveluita järjestetään perinteisenä puhelintukena, etätukena, sähköpostilla sekä monipuolisten nettipalveluiden ja kehitystoiveäänestysten avulla. Ohjelmiston käyttöä tuetaan myös mm. netin kautta päivitettävällä tuotevertailupalvelulla ja hinnasto-ohjeilla.

Syksyllä 2016 FuturSoft myytiin ruotsalaiselle Vitec Software Groupille. FuturSoftin toiminta jatkuu ennallaan.