Asiakaspalvelu:
Puh. 0207 288 730
info.futursoft@vitecsoftware.com

Tuki:
0600 9 4044 tai
helpdesk.futursoft@vitecsoftware.com

Yleistä koulutuksista

FuturSoft järjestää monipuolista AutoFutur- ja KoneFutur- ohjelmien koulutusta eri tyyppisiin tarpeisiin. Koulutusta järjestetään sekä yrityskohtaisena että luokkamuotoisina koulutuksena eri puolilla Suomea.

Peruskoulutuksen laajuudeksi suositellaan yleensä 1-3 työpäivää yrityksen tiloissa, riippuen järjestelmän käytön laajuudesta. Kun ohjelmaa on käytetty päivittäisessä työssä muutama kuukausi, on suositeltavaa käyttää hyväksi kurssimuotoisia koulutuksia, joista löytyy tietoa näiltä sivuilta.

Koulutuskursseilla päästään hetkeksi irti yrityksen päivittäisestä toiminnasta ja saadaan kuvaa siitä, mitä mahdollisuuksia on olemassa mm. työrutiinien kehittämiselle. Koulutuksen hinta/laatu -suhde on saanut osallistujilta jatkuvasti hyvää palautetta. Tilaisuuksissa saa samalla hyvän käsityksen ohjelman tuoreista ominaisuuksista sekä käytännön vinkkejä muiden saman toimialan yritysten tavoista ratkaista käytännön kysymyksiä.

Pyrimme koulutuspäivien paikkakuntien valinnassa vastaamaan käyttäjien kysyntään. Yleisimmät paikkakunnat koulutuksissa ovat Helsinki, Tampere, Turku, Joensuu ja Oulu. Tilaisuudet järjestetään paikkakuntien kokoushotelleissa.

Koulutuspäiviä järjestetään myös kysynnän mukaisesti, joten ilmoita halukkuutesi koulutukseen Jarmo Laitiselle (jarmo.laitinen @ futursoft.fi), niin voit vaikuttaa koulutuspaikkakuntiin. Myös yrityskohtaisia koulutuksia voit tilata Jarmolta.