Asiakaspalvelu:
Puh. 0207 288 730
info.futursoft@vitecsoftware.com

Tuki:
0600 9 4044 tai
helpdesk.futursoft@vitecsoftware.com

FuturSoft Oy työnantajana

FuturSoft Oy kehittää johtavia toiminnanohjauksen ohjelmistoja huoltoalalle ja tekniselle kaupalle. Ohjelmistomme ja pilvipalvelumme tarjoavat kokonaisvaltaisen toimialaratkaisun yrityksen koosta riippumatta. Ratkaisumme on integroitu monipuolisesti alan toimittajien varastotietoihin, tilauksiin ja tuoteluetteloihin. Käyttäjiämme on jo noin 1800 yritystä Suomessa, Baltiassa ja Ruotsissa. Olemme joustavaan, laadukkaaseen palveluun ja tuotekehitykseen keskittyvä AAA- luottoluokituksen yritys. Yrityksemme palveluksessa työskentelee 24 henkilöä ja liikevaihtomme oli 5 miljoonaa euroa (2016). FuturSoft Oy kuuluu ruotsalaiseen Vitec Software Group – konserniin.
  
Meitä futursoftilaisia on 24. Päätoimisto sijaitsee Espoossa, mutta meillä on haarakonttoreita Närpiössä, Mikkelissä, Keuruulla sekä Tallinnassa.

 
Meitä vievät eteenpäin arvomme:
Olemme ylpeitä tuotteistamme, jotka ovat kaiken tekemisemme perusta
Asioiden tekeminen mahdollisimman helposti ja yksinkertaisesti
Pyrimme avoimuuteen kaikessa kommunikaatiossamme ja näin ansaittuun luottamukseen

 
Haluamme olla joustava ja jatkuvasti kehittyvä työnantaja, joka panostaa henkilöstönsä työvälineisiin sekä työssäviihtymiseen ja -jaksamiseen. Modernit ja viihtyisät työtilamme sijaitsevat Stella Business Parkissa Espoon Perkkaalla.  Tarjoamme työntekijöillemme hyvät työsuhde-edut: esim. kattava terveysvakuutus, hammaslääkäripalvelut, tuoreita hedelmiä toimistolla ja virkistystoimintaa useita kertoja vuodessa, puhumattakaan mahdollisuudesta työskennellä Suomen johtavan auto- ja konealan ohjelmiston parissa mukavien ja auttavaisten työkaverien kanssa.